Miere Poliflora Beewell

Descriere: Mierea cruda Poliflora Beewell este un produs cu proprietati deosebite terapeutice si cosmetice, fiind recoltata din nectarul florilor specifice regiunii submontane Izvoarele. Expresia de ,, miere cruda ” provine de la faptul ca mierea este extrasa la rece, fara a fi incalzita, pastrandu-si toate proprietatile pe care le are in starea ei naturala.

Desi consumatorii de miere au impresia ca acest tip de miere are o calitate inferioara comparativ cu mierea de salcam, de exemplu, acest lucru este complet fals. Specialistii din domeniu o recomanda ca fiind o miere complexa , datorita faptului ca provine din nectarul mai multor specii de plante.

Are un gust aromat, foarte dulce, iar culoarea variaza de la galben deschis la maro. Pentru ca este o miere in stare cruda este posibil sa gasiti mici particule de polen sau ceara care ii cresc calitatile terapeutice.

Stiati ca?!

Acest sortiment de miere cristalizeaza foarte usor, astfel ca daca il gasiti pe piata in stare lichida este foarte posibil sa fii fost prelucrat termic sau sa fie o miere falsificata, deoarece aceasta nu cristalizeaza niciodata.

Mierea Poliflora Beewell este o sursa naturala de sanatate, care prezinta urmatoarele indicatii terapeutice:

  • intareste sistemul imunitar;
  • stimuleaza productia de globule rosii si creste nivelul hemoglobinei (are un continut ridicat de fier);
  • previne demineralizarea osoasa datorita continutului de calciu;
  • este un tonic general, avand efecte foarte bune in oboseala fizica si psihica;
  • stimuleaza pofta de manacare datorita complexului de vitamine (Vit. B1, B6, B12, Vit. K, Vit. C) si minerale (fier, calciu, magneziu) pe care le contine;
  • previne indigestia si constipatia, stimuland procesul de digestie;
  • diminueaza simptomele menopauzei;
  • datorita efectului antioxidant are efecte benefice in cancer.

Contraindicatii: nu se administreaza miere copiilor mai mici de un an; nu se adauga miere in lichide care au temperatura mai mare de 39 de grade, pentru a nu-i altera din proprietati.