Beewell

Este un brand 100 % romanesc, care a luat nastere datorita pasiunii mostenita de la bunici pentru apicultura. Aceasta pasiune are mai intai de toate o latura spirituala foarte profund dezvoltata, pentru ca nu-i asa?! nimic nu se compara cu zumzetul unui roi de albine, pulsul vietii din fiecare stup si momentele petrecute in natura.

Sanatate. Stup. Natura

Beewell sustine un stil de viata sanatos si ehilibrat care are la baza Apiterapia. Aceasta este o forma de terapie care trateaza si previne numeroase afectiuni, utilizand produse apicole precum: mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si ceara.

Stupina familiei Florea

In urma practicii apiculturii, cu o experienta de peste 20 de ani, noi obtinem valoroasa miere si alte produse apicole, indispensabile sanatatii umane si indraznesc sa spun de neinlocuit.

Stupina noastra este situata in comuna Izvoarele, Jud. Prahova, intr-o zona submontana, recunoscuta pentru calitatile benefice ale aerului.

Pe langa produsele obtinute, noi aducem un aport benefic agriculturii din zona, datorita procesului de polenizare al plantelor.

101748925_118611213201545_224562137438093312_o

Importanta Albinelor

 `Daca albinele vor disparea, omenirea va mai supravietui 4 ani, cel mult` spunea Albert Einstein si avea mare dreptate deoarece sunt fiintele care joaca un rol fundamental in sustinerea vietii.

Stiati ca peste o treime din recolta mondiala depinde de polenizarea pe care o fac albinele? Acestea polenizeaza fructele, florile, legumele si chiar lucerna pe are o dam animalelor. Acest proces de polenizare reprezinta practic  modul de hranire al albinelor, intrucat ele isi iau proteinele din polen si carbohidratii din nectar.

ro Romanian
X