Reducere!

Polen uscat

10.00 lei80.00 lei

Polen uscat

Golește
Cod Produs: BP04 Categorie:
 • Descriere

  Product Description

  Polenul este un produs apicol pe care albinele il recolteaza si prepara pentru hrana puietului. Polenul are o compozitie complexa, continand aproape toate substantele active necesare organismului pentru o viata sanatoasa : proteine , din care jumatate sunt aminoacizi ( arginina, histidina, leucina, metionina etc.), glucide, lipide, minerale (potasiu, fosfor, calciu, sulf, sodiu etc.), vitamine ( B1, B2, B6, C, E, D etc), hormoni, antioxidanti, enzime, antibiotice, si alte principii active, care nu au fost inca identificate.

  Actiunea terapeutica a polenului include mai ales efecte antianemice, antioxidante, tonifiante generale, calmante, tonicardiace (de intarire a inimii), stimulente ale activitatii sexuale ,antagoniste excesului de foliculina, favorizante ale cresterii. Administrarea polenului se face prin mastecatie, deorece saliva creste efectul terapeutic. Pentru persoanele care gasesc gustul polenului fiind prea excentric, recomandam amestecarea polenului cu miere si formarea unei paste mult mai placuta la gust si care poate fi inghitita mai usor.

  Polenul se administreaza, in uz intern,  de regula imediat dupa mesele principale, initial in doze de atac 30-40 grame (4-6 lingurite ) de polen granule. Pentru copii doza de atac este 0.4- 0.6 grame de polen granule. Apoi se administreaza in doze de intretinere de doua ori mai mici decat dozele de atac. O cura de polen dureaza 2-6 saptamani. Ea poate fi repetata dupa o pauza de circa o luna.

 • Informații suplimentare

  Additional Information

  Greutate 100 g
  Dimensiuni 100 x 50 x 2 mm
  Greutate

  100g, 1000g

ro Romanian
X